Geniet van onze accommodatie!
Van buitenkeuken
tot sauna.

accommodatie

Ruime woonkamer

Professionele keuken met 6-pits gasstel, 2 koelkasten, 2 afwasmachines, 2 ovens, een wijnkoeler en cooker

Ruime eetkamer voor 16 personen

Begane grond van de accommodatie

Op de begane grond vindt u de grote leefruimte. Neemt u plaats op de leren fauteuils en geniet van het prachtige uitzicht op de tuin en de omliggende landerijen. De ideale plek om ‘s avonds met het gezin of vrienden jullie favoriete televisieprogramma te kijken of een boek te lezen.

De keuken is ingericht op advies van een professionele sterrenkok, dus ook de hobbykoks onder u zullen de vakantie van hun dromen hebben

Heerlijk Bourgondisch (na)tafelen kan in de ruime eetkamer, met op koude winterdagen een knetterend haardvuur en afgestemde sfeerverlichting.

accommodatie

3 slaapkamers ( waarvan 1 met en-suite badkamer)

1 ruime badkamer met douche, bubbelbad en wastafel

Alle slaapkamers zijn voorzien van een dubbel bed, televisie en een bureau met vaste internetaansluiting

Eerste verdieping van de accommodatie

Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met en-suite badkamer. Ook treft u er een ruime badkamer met bubbelbad, douche en wastafel.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een dubbel bed, zodat u ze als u dat wenst uit elkaar kan schuiven. Ook heeft elke slaapkamer de beschikking over een televisie en een bureau met vast internet.

accommodatie

4 slaapkamers ( waarvan 1 met en-suite badkamer) met directe toegang tot de tuin

1 ruime badkamer met dubbele douche, en wastafel

Filmkamer

Sauna

Alle slaapkamers zijn voorzien van een dubbel bed, televisie en een bureau met vaste internetaansluiting

Souterrain

In het souterrain vindt u 4 slaapkamers, waarvan één met en-suite badkamer. Ook deze slaapkamers zijn voorzien van een dubbelbed, televisie en een bureau met bekabeld internet. De slaapkamers in het souterrain hebben allemaal directe toegang tot de tuin.

In het souterrain bevinden zich ook een filmkamer, waar u kunt genieten van een leuke Blu-Ray of DVD ; dit natuurlijk op een groot HD scherm in 16:9 bioscoopformaat en Dolby Surround geluid. De saunaliefhebbers kunnen vertoeven in de binnensauna.

accommodatie

Borretti buitenkeuken

Volledig overdekt

Grote stamtafel

Buitenkeuken

Bij uw verblijf in het landhuis wilt u natuurlijk optimaal genieten van het mooie weer. En wat is er dan mooier om na een mooie zomerdag ‘s avonds buiten te dineren.

Met de Boretti buitenkeuken wordt ook buiten elke maaltijd een feestmaaltijd. De grote stamtafel zorgt ervoor dat alle gasten tot in de late uurtjes kunnen genieten van de mooie dag. En wordt het weer wat minder? Geen probleem, de buitenkeuken is volledig overdekt dus ook een Nederlands buitje kan de pret niet bederven.

Wij hebben meer
dan 70 positieve reviews

De beoordeling van Belvilla is “Voortreffelijk”
met gemiddeld 4,6 van 5 sterren.

Familie KRAAL
Nederland

Geweldig
familieweekend
gehad in deze
prachtige villa

Scroll to Top