Zakelijk

Landhuis de Linde is naast een vakantiewoning ook een trainingslocatie van VIPD. Naast het bieden van een gezellig familieweekend, of een weekend met vrienden is het huis ook volledig ingericht voor het faciliteren van organisaties of bedrijven.  U kunt hierbij denken aan trainingssessies van (management-)teams,  brainstormsessies van RvB’s, Leiderschapsprogramma’s, Pressure Cooker Sessies, beleidsdagen of presentaties zowel voor meerdere dagen als enkele dagdelen, al dan niet samen met één van de coaches van VIPD.

Het huis biedt plaats aan groepen van maximaal 16 personen; zo vindt u er 7 ruime slaapkamers, 4 badkamers, een ruime vergaderruimte en een grote woonkamer. En wat dacht u van een heuse sauna en een bioscoop waar u met uw collega’s na een drukke dag vol inspanning heerlijk kunt ontspannen?

Ook in de omgeving van het huis vindt u veel mogelijkheden voor ontspanning. Zoals gezegd bevindt het huis zich aan de rand van Landgoed de Eese, waar u naar hartenlust kunt wandelen.

Kortom, in Landhuis de Linde Hier is het mogelijk om in gepaste ambiance te trainen, te presenteren, te koken, te ontspannen, te sporten, te overnachten en met name te presteren.

Heeft u vragen, of heeft u belangstelling voor het zakelijke gebruik van het landhuis? Neemt u dan contact op met ons op.

Foto-impressie

Klik op de foto’s om deze te vergroten.

Voor meer foto’s kunt u kijken op de foto-pagina.